miercuri, 21 iunie 2017

Vernisaj de pictură în frumoasa ie românească


     De 24 iunie, când se sărbătoreşte Ziua Universală a Iei româneşti, la Galeriile de Artă „Nicolae Mantu” din Galaţi, începând cu ora 18.00, va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „Dincolo de nori”, semnată de artista gălăţeană Silvia Ichim.
     După debutul cu la „La taină cu pădurea” (2015) şi „Tărâmul dintre ape” (2016), Silvia Ichim vine în faţa publicului cu o nouă personificare plastică a naturii văzută prin ochii ei de artist, respectiv 21 de pânze şi tot atâtea ipostaze, din care amintim: „Apus pe ramuri”, „Ca în vis”, „Cărări”, „Ciulinul Bărăganului”, „Dimineaţă nehotărâtă” sau „Dincolo de nori”, care dă şi titlul expoziţiei.
    Şi pentru că va fi Ziua Iei româneşti, Silvia Ichim îndeamnă pe toţi cei vor să fie alături de ea să vină la vernisaj îmbrăcaţi în ie, pentru a cinsti aşa cum se cuvine această zi importantă. De fapt, după cum ne-a spus artista, toţi invitaţii şi toţi cei care vor veni la vernisaj, vor fi întâmpinaţi cu pâine şi sare, aşa cum e tradiţia la români.
    Organizată cu sprijinul Uniunii Artisştilor Plastici din România – filiala Galaţi, expoziţia „Dincolo de nori” a Silviei Ichim va putea fi vizitată la Galeriile de Artă „Nicolae Mantu” Galaţi până pe 15 iulie 2017. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu